Osnovna djelatnost tvrtke APIN sustavi d.o.o. je izvođenje i servisiranje protupožarnih sustava. Znanje, iskustvo i implementirani sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 garancija su ujednačene kvalitete naših usluga.

Budući da smo svjesni važnosti ekologije i uporabe ekološki prihvaćenih protupožarnih sredstva i postupaka naše poslovanje uskladili smo u pogledu zaštite okoliša sa normom
ISO 14001:2004.

Naši djelatnici svakodnevno rukuju sa zahtjevnim uređajima, alatima i spremnicima pod tlakom u vrlo osjetljivim prostorima (server prostori, arhive, …). Zbog njihove sigurnosti, sigurnosti djelatnika koji rade u štićenom prostoru i zbog zaštite vrijedne opreme u štićenom prostoru naše postupanje uskladili smo sa normom OHSAS 18001:2007.

Tvrtka APIN sustavi d.o.o. posjeduje licencu potrebnu za obavljanje radova na protupožarnim sustavima sukladno hrvatskim zakonima.

Ujedno smo ovlašteni od strane Ministarstva zaštite okoliša i prirode za ugradnju, servisiranje i isključivanje iz uporabe sustava za zaštitu od požara koje sadrže zamjenske tvari (FM-200, HFC 125, …).

Naši djelatnici obučeni su za rukovanje i servisiranje opreme od strane vodećih svjetskih proizvođača stabilnih sustava za gašenje opreme.

U naše sustave ugrađujemo isključivo kvalitetnu protupožarnu opremu sa međunarodnim certifikatima (VdS, FM, UL,…), te hrvatskim protupožarnim certifikatima.